Hvem er vi

Hvem er vi

Ruth Bloom // Direktør

T: (+45) 24 98 80 56

E: rb@crestwing.dk

Ruth Bloom har været optaget af miljøet og arbejdet for at fremme vedvarende energi, siden hun, i begyndelse af 1980erne, blev klar over hvor stort ressourceforbruget er verden over. Ruth er uddannet smed, lærer, bogholder og 3D-konstruktør. Hun har deltaget i alle dele af processen vedrørende udvikling og realisering af Crestwing. Da hendes mand  og opfinder af Crestwing konceptet, Henning Pilgaard, døde, overtog hun ledelsen i Crestwing.

Bestyrelsen

Peter Høstgaard-Jensen // Bestyrelsesformand

Peter Høstgaard-Jensen er uddannet kemiingeniør og har været adm. direktør for I/S Nordkraft, I/S Nordjyllandsværket og Elsam. Han er og har været med i utallige bestyrelser inden for energibranchen.

Jørgen Graver Christensen

Jørgen Graver Christensen er uddannet maskiningeniør. Han har været produktionschef hos BLADT Industries og har drevet PEIS Maskine- & Smedeværksted. Han har været med til at producere Crestwings PTO

(Power Take Off) System

Peter Flyvbjerg Thomsen

Peter Flyvbjerg Thomsen er tømrer. Han har haft selvstændig virksomhed og er i dag instruktør hos EUC Nord i Frederikshavn. Han har fremstillet en stor model (10 x 2,5 m) af Crestwing.

Rune Pilgaard Bloom

Rune Pilgaard Bloom læser fysik og datalogi på Århus Universitet. Han er vokset op med Crestwing.

Trygve Natvig

Trygve Natvig er medejer af Crestwing. Leder / formand gennem flere år for forskellige bestyrelser (aktieselskaber) i både Norge og Danmark, indenfor hotel, ejendom, media og rejseliv / butik.

Ruth Bloom

Ruth Bloom er Crestwings direktør og er uddannet klejnsmed og lærer. Hun har deltaget i udviklingen af Crestwing fra begyndelsen i 2005.

KONTAKT OS

Silovej 8

9900 Frederikshavn

Danmark


T: (+45) 24 98 80 56

E: crestwing@crestwing.dk

CVR nr: 34624100


© Copyright. All Rights Reserved.