Hvem er vi

Hvem er vi

Ruth Bloom // Direktør

T: (+45) 24 98 80 56

E: rb@crestwing.dk

Ruth Bloom overtog firmaet Crestwing ApS i december 2016. Siden projektets begyndelse i 2005 har hun været en del af udviklingen af Crestwing konceptet, lige fra dengang mindre modeller af anlægget udformet i træ og fyldt med flamingo blev testet i Storebælt, til i dag hvor virksomheden står med en velfungerende prototype i stål.

Opnåede mål i Crestwing ApS siden overtagelsen:
• Færdiggørelse af prototypen, Tordenskiold, i stål med mål 30 x 7,5 meter.
• Søsætning af prototype ved Hirsholmene, Frederikshavn.
• Gennemførelse af to offshore testperioder i en periode på to år.

Bestyrelsen

Peter Høstgaard-Jensen // Bestyrelsesformand

Peter Høstgaard-Jensen er uddannet kemiingeniør og har været adm. direktør for I/S Nordkraft, I/S Nordjyllandsværket og Elsam. Han er og har været med i utallige bestyrelser inden for energibranchen.

Jørgen Graver Christensen

Jørgen Graver Christensen er uddannet maskiningeniør. Han har været produktionschef hos BLADT Industries og har drevet PEIS Maskine- & Smedeværksted. Han har været med til at producere Crestwings PTO.

Rune Pilgaard Bloom

Rune Pilgaard Bloom er cand. scient. i fysik og datalogi fra Århus Universitet. Han er vokset op med Crestwing og arbejder i dag i virksomheden. 

Trygve Natvig

Trygve Natvig er medejer af Crestwing. Leder / formand gennem flere år for forskellige bestyrelser (aktieselskaber) i både Norge og Danmark, indenfor hotel, ejendom, media og rejseliv / butik.

Ruth Bloom

Ruth Bloom er Crestwings direktør og projektleder. Hun har færdiggjort, søsat og testet virksomhedens prototype siden overtagelsen af firmaet i 2016.

Peter Balling

Peter Balling er professor i fysik på Aarhus Universitet. Han forsker i materialefysik og optisk fysik og har bl.a. ledet flere forskningsprojekter, som bidrager til udviklingen af nye teknikker inden for vedvarende energi.

Peter Flyvbjerg Thomsen

Peter Flyvbjerg Thomsen er tømrer. Han har haft selvstændig virksomhed,
været instruktør hos EUC Nord og arbejder i dag som tømrer hos Frederikshavn Boligforening. Han har fremstillet en stor model (10 x 2,5 m) af Crestwing.